Wednesday, October 1, 2014

Review : Wan Satay House Kuantan, Citarasa Satay Yang Sebenar.

Ehem, lama dah tak citer citu pasal makanan ni. Last pun masa review M2 Cafe & Catering tu je. So kali ni i nak review pasal kedai ni. Kalau g kuantan memang selalu la singgah kat sini. Memang puas hati le kalau korang makan kat sini. 

Masa sampai kat sana , keadaan kedai agak penuh sebab semua nak menjamu selera besar. Walau bagaimanapun family i sempat jugak booking meja. Kalau tak tak merasa la makanan kegemaran i tu. Hehehe.. Walaupun bukan hari cuti sekolah, kedai dia mmg penuh. Bagi yang belum tahu lokasi Wan Satay House ni, lokasinya adalah berhadapan dengan Hotel Seri Malaysia, Jalan Teluk Sisek Kuantan.

Wan Satay House ni menyediakan pelbagai jenis masakkan, antaranya ialah masakkan panas, western, nasi kukus, pelbagai jenis mee & satay.. Haaa, ada banyak lagi sebenarnya tapi i lupa la. hehehe.. So personally, i order spaghetti carbonara & mango juice. nyum3..Total harga makanan i ni dalam rm14. Korang rasa murah ke mahal?



                     Kat bawah ni antara gambar-gambar yang sempat i snap.












Antara makanan yang family i order. Spagheti bolognes tu la my pebret kalau i ke kedai tu.. Ni adalah peta lokasi kedai tu..





Address: A31, Jalan Seri Kuantan 2, Taman Teluk Sisik 25050 Kuantan, Pahang

Rate : 9/10


7 comments:

  1. Grab the best fitness band under 2000 in india to track sleep, heart rate, calories etc. Buy the fitness tracker now! Grab yourself the best deal for fitness tracker. Get the best fitness tracker just in 2000 in India. Get the best fitness tracker. best fitness tracker under 2000

    ReplyDelete
  2. Get jobs as freelance models, freelance singers, freelance actors, freelance musicians, freelance painter jobs, freelance voice over artists jobs in India.jobs for actor

    ReplyDelete
  3. Get your microwave oven today. Best microwave oven in India under 5000, 10000,15000. best convection microwave oven

    ReplyDelete
  4. Buy gifts for your sister and enjoy her motherhood. Bless her and get ideas about what you can give gifts for new moms. best gifts for grandma

    ReplyDelete
  5. Watch the latest youtube videos , trending memes, get to know some viral memes, trending topics in India along with some viral Indian news in the feeds for all the updates. india trending

    ReplyDelete
  6. Enjoy an amazing indian sex stories fully described how a teacher fucked an Indian bhabhi. Sex stories with full desi and Indian sex description. This sex kahani are very hot and in hindi. indian sex stories

    ReplyDelete
  7. Purchase the best convection microwave oven in india under 10000 with buyers guide and
    review. best microwave convection oven

    ReplyDelete