Friday, May 9, 2014

Tempahan Full Edit Blog Dibuka !!



Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan full edit blog daripada CH,  u'ols boleh inbox CH di  FB Page. Pada yang takde fb boleh lah email CH di [email protected]

Syarat-syarat untuk tempah

  • Betul-betul serius , berkemampuan , penyabar dan paling penting seorang yang tak cerewet!
  • Bayaran tidak boleh dituntut semula.
  • Proses mungkin mengambil masa 1 minggu, kalau tak busy dalam beberapa hari je boleh siap.
  • Sebanyak 2 kali sahaja permintaan utk mengedit yg mana tidak suka.selepas itu tiada lagi yg akan diubah
  • Bayaran melalui BANK IN (MAYBANK).  Topup TAK DITERIMA.
  • Bayar dulu baru mula mengedit
  • Perkhidmatan doodle tidak disediakan
  • Setiap penambahan satu widget akan dicaj RM1

Pakej yang disediakan

Pakej A : (http://www.wawaashihara.com/) - RM60 (full set of kerawang & bunga2 )
Pakej B : (http://sihatitunikmat.blogspot.com/) - RM50 (header sekali dengan background)
Pakej C : (http://pinguubinguu96.blogspot.com/) - RM45 (tiada navigation bar)

Banner for GA

File Gif : RM10
File Png : RM5

 Jika berminat untuk edit full blog ,sila hantar detail seperti berikut :
  • Pakej : A B C
  • Email :
  • Password :
  • Theme blog : (kalau nak bg cth blog org lain pn tak pe)
  • Header : Nak tajuk apa & korang boleh bagi gambar header yang dilukiskan di kertas dan hantarkan ke CH
  • Gambar untuk letak diheader : (link gambar/doodle)
  • Description : (ayat nk letak bawah header) (cth : love Allah b4 you love sombody)
  • Footer : nk tulis ape???

No comments:

Post a Comment