Wednesday, April 16, 2014

Tempahan Blog Dari Wawa Ashihara


As'salam, selamat malam u'ols. Lame tak hapedet blog pasal tempahan ni.Al-maklum le busy keje, tangguh sekejap. Ni dah berhenti kej boleh le sambung balik. Okay, kali ni tempahan dari wawa yang bertemakan pink, kelabu n merah rose. Tapi tak banyak merah rose dalam tu.


Klik untuk tumbesaran.

Ni 1st time I buat design camni. Dekat 2malam jugak nak samekan border body post tu. Arini baru dapat siapkan dengan sempurna. I hope u like new skin ni wawa. 


Ini bahagian komen. Biasa2 je pun.

Banner dia cakap nak ala2 budak sikit. So, i rasa ni style budak kot. haha!




Footer pun wawa cakap nak simple2 n biasa2 je. Bagi I ni simple la kot.



Lasssssttttlllyyyyy.. header. Maafla tak berapa nak cun.

So apa lagi. Meh la terjah blog Wawa

p/s : Tengah siapkan lagi 1 blog. Jalan 2blog harini. 

No comments:

Post a Comment