Thursday, April 17, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno




Haaaaa.. Mana2 yang singgah blog I ni. Meh la kita join Segmen akak kecik kite ni. Mari la kita rapatkat silaturrahim sesame blogger. Kot2 nanti ada jodoh, boleh jumpa kat event2 blogger. Mesti ada yang teringin nak jumpa blogger2 yang selalu kite bersembang di alam maya ni kan? I ni nama je duk senegeri dengan Kak Dayang, tapi tak penah2 jumpa. Teringin nak jumpe tatak tecik itew ni..

Ish, pa la ceq melalut ni. Jom join u'ols. Dah ! Tekan banner tu ya. Oh lupa ceq nak bagitau. Tamat pada hari pekerjaan nanti. 1 Mei ni la. Takkan tak tau kot. Hihihi.. :p

No comments:

Post a Comment