Friday, February 21, 2014

Sabar Menunggu BR1M



Amboii korang.. Mentang-mentang #BR1M dah masuk semua menghilang harini. Kecoh dekat Facebook yang BR1M dah masuk. I jelly tau, tapi takpe i dapat RM650.00 walaupun I belum kahwin lagi. Hahaha. Bukan dekat FB je kecoh pasal #BR1M ni. Dekat blog pun ada. Salah satunya macam dekat gambar atas ni. Yang selebihnya kat bawah ni.

(mana iklan ptg tali? Phat kata dah kena cerai talak 3. Kesian H12 tu.)



Musim BR1M datang lagi. Diharap dengan pembayaran bantuan BR1M 3.0 pada bulan Februari ini, ia sedikit sebanyak dapat meringankan beban rakyat yang sedang mengharungi kos sara hidup yang tinggi dan semakin membebankan.

Bagi yang tak sempat semak bolehlah buat cara macam ni.

  • Hubungi talian BR1M 2014 di nombor 1-800-88-2716 (jam 9 pagi – 5.30 petang, mulai hari Isnin – Jumaat pada Februari 2014 ini)
  • Anda juga boleh semak keputusan Br1M 2014 melalui email ke : [email protected]y. Setiap email yang dihantar akan di balas di antara 2-3 hari bekerja.

  • Kalau korang datang baca entry ni. I nak mintak tolong sikit, tolong like gambar ni boleh. Tekan link biru ni.
    Promote Wechat. Perlukan 100 like

    No comments:

    Post a Comment