Sunday, December 15, 2013

Baju I Am Blogger


Selamat malam u'olls.. Ingat tak BCC ada post pasal tempahan baju blogger limited edition tu? Haaa.. Dah sampai pun baju ni pg tadi & dah pakai pun. Lawa bukan. BCC beli dengan harga RM30 free postage. Tadi BCC W/app Kak Tini. Tanya buka lagi tak tempahan baju blogger ni. Kak Tini cakap nanti kalau dia buka lagi order. Dia akan roger BCC. So kalau ada sesape nak nanti. Boleh tunggu ya. 


Baju yang di order oleh blogger2.


Warna baju & design.

Nanti kalau ada yang nak sila tinggalkan comment & BCC akan informkan dekat Kak Tini.

No comments:

Post a Comment