Monday, November 4, 2013

Design Name Card #1





Klik untuk tumbesaran

Bismillahirrahmanirrahim, Malam semua.. Okay, 2,3hari ni tak terupdate sikit blog ni sebab busy dengan design blog orang. Tajuk sekarang pasal name card. Sebenarnya nak buat lama dah. Tapi tak ingat. Name card ni adalah 100% made by Cik Hawa.. Baru post kat facebook tadi. Baru 1st time buat dah ada yang tanya berapa harga.. Ada yang komen, ada yang terus PM untuk tanya harga. Kalau harga design sahaja hawa amik murah je.. Harga termasuk sekali printing belum ambil lagi. 

Sebenarnya nak tanya.. Nampak macam serabut tak?

Design Sahaja
Untuk Single Side (depan sahaja) : RM25
Untuk Double Side (depan belakang)*macam hawa punya tu
RM35

Okay tak harga ni? Ke mahal sangat?

No comments:

Post a Comment