Thursday, November 7, 2013

Cara Daftar ChurpChurp



Earning untuk bulan november.

Selamat petang semua.. Cik Hawa tau awak semua tengah layan Mr Arrogant last episode kan. Pada duk online Facebook hari2 tu apa kata kita buat duit. Nak tak.. Tak tau camne? Meh sini CH nak tunjukkan caranya..

1. Mula-mula sekali korang KLIK SINI untuk terus ke churpchurp


Template baru

2. Isikan Email korang dan password dan klik sign up 
3. Log in email korang dan klik link yang diberi untuk verified kan account
4. Kemudian Klik sini dan masukkan email dan password yang korang tadi
5. Dia ada naik macam ni kan ? kalau betul yess korang da berjaya daftar
6. Step 1 dia tulis Connect to your Twitter account kan. Kalau korang ada twitter klik lah dan isikan apa yang dia nak ya. Kalau tak ada Twitter korang tekan skip je. 
7. Step 2 pulak dia kata Connect to your Facebook account, yang ni korang wajib buat sebab nya dia kena juga connect dengan salah satu account . Korang pilih lah nak connect dengan account mana ya..
8.  Bila dah klik connect dengan Facebook tu masukkan email dan password korag macam biasa. Selepas tu dia keluar macam gambar dekat bawah korang klik go to app.



9. Selepas tu korang akan dibawa ke Step 3. Isi semua maklumat dekat situ dengan benar ok tak nak tipu-tipu nanti tak dapat duit hehe. Lepas dah siap isi klik update.
10.  Kemudian Isi pulak profil korang pada bahagian setting bagi lengkap kot2 cek tak sampai pulak.
11. Lengkap sudah pendaftaran korang.Klik lah bahagian Rewards untuk pilih iklan-iklan untuk di share.

CARA DAPATKAN LINK CHURPCHURP - TEKAN SINI
CARA CASHOUT CHURPCHURP - TEKAN SINI
CASHOUT CHURPCHURP KALI PERTAMA - OCTOBER


No comments:

Post a Comment