Sunday, September 1, 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA




Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini



Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??

 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

Sedikit kata-kata dari Cik Hawa.. hehehe


Kalaulah Cik Hawa nie seorang yang istimewa,
Maka Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180 yang menarik nie pasti menjadi milikku... :)
Aduhhh!! cantik sangat Sis, tergoda nie...
Sesuai sangat nak wat teman naik bas and teman tidur.
Yang pasti mesti ramai yg jeles sbb Cik Hawa dapat bear besar..hehehe


Kalau kata tak istimewa, menjadi pemenang entry kreatif pun ok jugak,
leh dapat bear Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160 ni..
Leh buat teman bercakap kalau xde bf. hahaha..
Tambah pulak yang kaler coklat gitu..
Aduhh bertambah jatuh hati la Cik Hawa dengan bear2 ni.. hehee


Tapi andaikata istimewa pun idak, Kreatif pun idak,
Pemenang saguhati pun jadilah,
nak2 bear yg kaler pink, seluar kelabu belang2 kat ats tu..
boleh jugak digayakan handbag baru beli..
Memang sangat cantik, tentu nampak ayu je kan..hahaha..

Maaf la Sis andai kata Cik Hawa ni bebel lebih2..
bukan pe Cik Hawa dok impikan bear BESOR tu je..
Memang cantik sangat,
Tambahan pulak Cik Hawa nie hantu bear...
Leh tukar bear2 kalau dapat bear baru..
Sis, seyes memang cantik giler...
Hope Sis sudi pilih entry Cik Hawa nie ye...

Harap Sis sudi membaca ye..
Kalau leh nak semua hadiah, tp sudah tentu la tak boleh kan...
Dah nama pun Lucky Draw, so terpulang pada rezeki la kan..
Harap Cik Hawa ada tuah ye Sis..
Aamiinnn..


No comments:

Post a Comment