Monday, September 23, 2013

Cara Dapatkan Link ChurpChurp




Selamat petang semua. Bagi churpers, mesti dah tahu kan yang churpchurp dah tukar template baru. Sampai pening macam mana nak cari link churpchurp.. Bukan template je bertukar. Link pun bertukar. Hahaha.. Dasyat kejap. Okay sini Cik Hawa sediakan sikit cara untuk dapatkan link dengan cara template terbaru ni. 

1. Kalau yang belum ada churpchurp tu.. Boleh tengok tutorial Cara Daftar ChurpChurp http://goo.gl/i6lyXo <--klik
2. Pergi ke ChurpChurp Rewards
3. Follow step gambar dibawah 



Klik button "earn more" tu.


Bila dah klik "earn more" dia akan keluar macam ni. So klik button "SHARE" tu.



Copy link yang pendek tu. Link pun dah jadi cute.. Dah tak macam dulu dah.

So, ada yang faham tak? Faham kan? Alhamdulillah.. So klik Cik Hawa punya 2 biji ni. Time kasih

 Derma sikit lepas baca tu
11/11/ 2013
Anmum & Rokok Tidak Sah



No comments:

Post a Comment