Wednesday, July 24, 2013

Churp Churp Lagi Cepat Earningnya



Selamat pagi.. Dah siap sahur? Makan apa tadi? hehehe.. *harini hari ke5 den tak poso*.. Okay, topik pagi-pagi buto ni. Hawa nak share sikit la.. Kenapa 8share Earning dia macam tak menaik je. Dah seminggu, ada jugak hawa share iklan tu. Tapi still tak naik-naik earningnya walaupun ada yang klik.. Dah la dah suspended kan account lama. Bila buat account baru ni. Earning pulak asyik tak naik-naik. Ni yang buat nyampah dengan 8share ni. Jadi Cik Hawa pun mula beralih arah ke churp churp.. Ada boys yang selalu inbox exchange link ngan hawa kat FB dia sarankan baik guna churpchurp daripada 8share. 



Jadi Hawa pun join la churpchurp ni. Dulu ada account dia, tapi tak active sebab nak dapatkan rm10 pun sampai berminggu2. Kali ni nak dapatkan RM10 takyah tunggu berminggu2 pun. Dalam masa 6hari (23/7/2013) ni dah dapat RM20.00.

Join Churpchurp ? Click Here.


Ni account churpchurp.. Kalau account 8share. Hmmpphh, takyah cakap la dapat berapa. Rasa cam dah boring dengan 8share ni. Share jugak la kita ni. Tapi 1 pun tak naik2. Still banyak tu.



Lama mana share.. Tapi banyak tu je yang dapat. Dengar cerita 8share sekarang bila orang sign in dapat RM5.00.. Dia buat camtu sebab bersalah bagi account org suspended la tu kot. huh.. 




No comments:

Post a Comment