Tuesday, June 11, 2013

Perhatian Kepada Peserta Mega Giveaway by Cik Hawa



Assalamualaikum.. Okay, kat sini hawa nak bagitau.. Kebanyakkan ramai peserta yang post link entry GA dekat ruangan komen.. dan banyak yang tak ada link FB.. Tujuan hawa mintak link FB sebab.. Kalau menang nanti, senang nak umum kepada peserta kerana kebanyakkan blog ada yang tak ada shoutbox. 

Yang kedua, dekat post GA tu hawa ada letak MISTER LINKY.. Korang tahu tak apaMISTER LINKY tu? tengok Gambar bawah ni..


 Ini yang dinamakan mister linky.. Tak tahu macam mana cara nak masukkan nama and link entry GA? tengok bawah lagi..


Ikut macam mana Hawa buat.. 

Tujuan Hawa letak MISTER LINKY ni, sebab ia sekaligus dijadikan sebagai senarai peserta. Tapi kebanyakkan macam ada yang tak baca syarat-syarat yang disediakan.. Ada yang tak letak nama dalam mister linky ni dan letakkan link entry GA diruangan komen.. Malah ada juga beberapa peserta yang TAK JUJUR. Hawa memang tahu ramai sponsor yang korang nak kena follow tapi hadiah ni untuk korang jugak kalau korang menang nanti.. So baca syarat dahulu sebelum join mana-mana giveaway.

Bagi yang belum join lagi jom ke MEGA GIVEAWAY by CIK HAWA


No comments:

Post a Comment