Sunday, March 24, 2013

Segmen: Jom pilih Hadiah Terpaksa Dibatalkan ??



Pengajaran Buat Semua Blogger-Blogger Sebelum 

Join GA/Segmen



Segmen tu terpaksa dibatalkan?? Nampak da kat situ dia tipu.. Kalau bnda tu btul.. Dia akan teruskan.. Bkan dibatalkan.. Nak tau knapa dia batalkan? Sbb SD ugut dia..SD cakap kalau hadiah Samsung notand iphone tu btul-btul ada dia kna publishkan komen SD.. Kalau dia tak publishkan komen nmeans korang tahula apa jawapan dia.. Dah terbukti bukan? 



Lagi 1 orang yang batak hadiah ni adalaorang yang join segmen tu.Untuk pengetahuan kamu kan.. Kami yang lain tak BATAK hadiah tu.. Blogger famouse macam FD, Lyssa, Nabila Medan n sekufu dengannya la.. Tak penah lak SD tengok dorang buat segmen hadiah macam tu.



UPDATE!! - Sumber dari FD

Budak tu dah aktif semula blog dia dan dia create another segmen :) tapi hadiah lain.

Pilihan Hadiah:

- rantai moustache

- topup rm3

- button badges

- kertas ucapan
- bear rilakkuma



Cbox budak tu kena bash :3


Betul juga tu. Smart phone tu kena kebas ke dik? Hihi ^^v


Berani Kerana Benar.. Takut kerana salah.. So, nampak sangat kamu salah kat situ.. Jadi takyah la nak kata orang batak ke apa.. Terima la apa orang kata kat kamu tu.. Kalau hadiah tu betul2 ada.. tunjuk kan kami GAMBAR-GAMBARnya.. bukan hanya sekadar menaip kat blog. Tapi xde hadiah.. Kaya betul nak bagi gadget2 camtu.. Kalau camtu SD pon nak wat segmen.. Bagi TV LCD 40000inci.. Agak2 nak menipu dik.. 

tak terkata aku bla tgk smua ni..







No comments:

Post a Comment