Monday, January 7, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri By Apit



Hey2.. Tadi jalan2 kat blog orang pastu nampak segmen ni.. Sape tak nak join segmen cmni. Apit cakap takyah follow dia pon takpe, haha *memandai je aku ni*..  Korang nak join tak? kalau nak join meh tekang-tekang banner bawoh ni.. 

Tekang dok agi? Tekang ah banner tu. Jangang malu-malu. Jangang segang-segang2. Awok pahang dok SD cakak mende eh? hahaha.. Apit tanya Sy Blogger dari mane.. of coz ah dari Kemamang Ganu.. Na na na na na GANU KITEWWW.. Haha.. Awok2 tau dop mende apa ada kat ganu? huk aloh, tak kan tak tahu kot. 
Ni makanan tradisional kat TERENGGANU kalau benda ni, bukan TERENGGANU la yang korang pegi tu.
Bakpe ada gambor zizan? mesti ah kene letok. orang ganu kan.. haha.. 

Seluruh Negeri Terengganu


Pantai Teluk Mak Nik @ D'Monica Bay Kemaman Terengganu



Ni Hawa sediakan Pantung 4kerat.. 
Ada ulat ada bulu.
kalau nak makan keropok datang la ke TERENGGANU
Tahun 2013 tahun visit TERENGGANU..
Jangan segan2, jangan malu2.. 

No comments:

Post a Comment