Tuesday, December 18, 2012

Simple Background 2


Assalamualaikum.. Ni freebies background kedua dari SD, SD tau le xlawo. jangan le kutuk.. Tak baik woo.. SD namo kawan ngan korang kalo korang kutuk keje SD.. haha.. Cara nak masukkan dia mesti korang tahu camne kan? So SD bagi ni je untuk korang. Ni SD buat sendiri. Takde la lawo mana pon. Biasa2 je. 


 http://2.bp.blogspot.com/-9KoP-s8yW1c/UM9_BH_mcZI/AAAAAAAAAJ8/fd4g7ExnS0o/s1600/butterflyblue.png


http://3.bp.blogspot.com/-nvrvwVxoxhE/UM-AgKa_-XI/AAAAAAAAAKE/PHUUW0i3lSQ/s1600/butterflypink.png 


 http://3.bp.blogspot.com/-jEmQy5wYdCw/UM-C85ravDI/AAAAAAAAAKQ/skc4R6rGg9g/s1600/butterflygrey.png


http://3.bp.blogspot.com/-97PwAiEYn9I/UM-C-3qlxwI/AAAAAAAAAKo/E1aqEWDUr9E/s1600/butterflyyellow.png


http://1.bp.blogspot.com/-ATZPnahv4lY/UM-C94XM16I/AAAAAAAAAKY/v_XEgw87ZyE/s1600/butterflypurple.png


P/s :: Kalau nak copy tekan Ctrl+C ok ! :D.. 



Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun




Klik banner untuk join
Tarikh tutup : 29 December 2012 : Jam xtau pukui berapa..

Assalamualaikum.. anyeong! Nasib terjumpa segmen tambah follower ni. sebab dah lame cari. hehe, lama tu takde la lama sangat. ada la dalam 3,4hari je. Ngeee.. SD nak tambah follower bukan apa saja-saja suka. Sedih sangat kalau korang tengok follower SD nanti. Nak tunjuk pon malu T.T.. Haish.. dah melalut tang len dah ni. So kalau korang nak join. Klik banner Cik Banu tu.. 

SD dah follow Cik Banu. Sat SD tunjuk gambaq yg SD dah print screen.. Bukan ape, as a bukti. Tudiaaa aih, nak speaking tapi rojak. Rosak bahasa.. hehe..


Haaa.. Ni followers2 Cik Banu.. SD dah follow dah. Teqhang-teqhang nama SD kat ctu tu.. Ni nak tunjuk follower SD yang ada skang ni.. Malu aih nak tunjuk. Sedih pon ada.. Haish, banyak cakap lak SD ni..

Ni la followers yang SD ada sekarang ni. Sadis sangat aih, sampai 4oqhang ja yang follow.
Followers yang ceq nak untuk masa hadapan nanti seberapa banyak manusia pon boleh. ceq tak kisah. ceq tak paksa doqhang. Nak follow pon kena ikhlas kan Cik Banu kan.. hehe.. So sampai sini je la ceq bagitau. Ceq takleh kalau dah dapat keyboard ni. macam-macam ceq meqhapu sat lagi. Ngeh3.. Sekian. Assalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatu.. Macam budak2 skolah lak bagi salam panjang-panjang. Jawab tau salam tu. Jawab maknanya sayang, tak jawab dosa. hehehe..

Monday, December 17, 2012

End Year Giveaway by FD

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

Nak join klik banner atas ni okay :D



1- Dah follow Cik Huda


2- Dah like semuanya

3- dah follow CikTeha  yang dalam kotak hitam tu




4- Dah follow Cik Munirah


5- Dah follow cik Nabihah


6- Dah like pic ni..

Mangsa Tag
:: Anis

Pemenang akan dipilih oleh Encik Random.0rg 
Tarikh expired GA ni 5 Januari 2013 *mungkin akan diubah katanya.. hehehe *