Saturday, October 27, 2012

New Year Giveaway by FY & NEB

Assalamualaikum.. Lama tak update.. Busy sebab balik kampung. Arini SD join segmen by Fa Yun n NEB.. Kalau korang nak join klik banner pokodot tu eh.. :D


Follow blog Fayun & Nabiha


 1- Fa Yun punya

2- Nabiha

Follow Blog Sponsor -wajib-
























** Like Page, Subscriber and Follow Twitter Sponsor





- Yang sorang lagi tu tnggu dia confirm kan request je.. :D

churp-churp  *tunggu sampai habis loading


Saya tag :: Awak , Awak, n Awak



Friday, October 26, 2012

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida



Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

Tuesday, October 23, 2012

Segmen Sabtu By Emas Putih


Nak join klik banner ni.. Cepat2.. Kul 11:59/23 December 2012 tamat !

Syarat2nya
1- Follow blog sponser SINI.. done, ni gambar dia..














2- SUNAT  Follow ,Subsribe- done jugak

3-SUNAT Like fanpage INI dan INI- done..















4- Follow Miss Uzu sekali

5- Saya tag Miss Mailey Jayley








Monday, October 22, 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Assalamualaikum.. Korang cute x banner ni? jom join.. cepat-cepat. limited edition ni.. haha.. 



Dah like.. Camne nak letak button like cmni dalm post eh?


Dah follow pon

Due date 22.12.2012- 31.12.2012

Segmen : Blog Review By Mayley Jayley



Assalamualaikum.. 1st time kot join segmen macam ni. Selama ni tak pernah sebab rasa macam tak layak blog ni untuk direview. Kali ni SD mencuba nasib kot2 dapat ke.. hehe.. Nak join. Klik banner pink purple Miss Mailey Jayley ni ye..

Miss Mayley kita tanya.. Kenapa Miss Mailey perlu review blog saya?* Sebab nak hot.. haha *kidding*.. sebab blog sy kurang followers* Sebab blog saya perasan comel.. haha..* Sebab blog ni baru sangat active. follower pon x sampai 50 pon lg,, kesian kan saya.. hehe..* Sebab.. bape banyak sebab daaa.. hehe.. Sebab saya teringin blog saya di review..

Btw.. saya ada something nak bagi kat Miss Mailey Jayley.. Sorry sebab curi gambar.. ngeh2.. Bukan apa tadi bukak blog yg MJ review kan tu. Dia cakap dia jeles dengan header pinky tu.. so ni sy bg kat MJ.. free je.. sorry xlawa.. hehe..




Mailey leh amik ni.. Kalau nak amik. klik gambar ni. nanti kuar new tab. Right klik then save imave as Letak kat blog mailey.. :D